Architectuur in Twente met karakter

Architectuur in Twente met karakter die past bij jouw visie en levensstijl. Laat ons jouw woondromen realiteit maken.

Een architect in Twente.

Wanneer u verbouw of nieuwbouw plannen heeft dan kan het handig zijn dat u een architect in de arm neemt welke niet op grote afstand zit, een architect in Twente. Je zit snel met elkaar aan tafel, spreekt elkaars ‘taal’ en de lijnen zijn kort.

Villa met
karakter.

Deurningerweg, Borne Kempisch & Landelijk

Wat onze klanten zeggen

Bekijk project

In een zeer prettige samenwerking zijn we samen tot een geweldig plan gekomen, waarbij onze oude woning (1960) met een moderne houten aanbouw gecombineerd. Raymond heeft voor ons ook de aanvraag naar de gemeente gedaan en een bestek gemaakt voor de aannemers. Kortom zijn wij zeer tevreden over Raymond! Met als prachtig resultaat dat wij nu met veel plezier in onze verbouwde woning wonen.

Maaike & Eddy
Bekijk project

Mede door de uitstekende samenwerking tussen Raymond, de aannemer en onszelf, is ons huis prachtig geworden. Hij heeft onze wensen en eisen uitstekend vertaald naar de bouwtekeningen van onze woonboerderij!

Carmen
Bekijk project

We genieten nog dagelijks van onze woning! Over Raymond: een prettige samenwerking – goed luisterend naar onze wensen – mooi doordacht ontwerp – meedenkend.

Richard
Bekijk project

“Raymond is een goede luisteraar en een dienstbaar architect die onze ideeën en wensen nauwkeurig heeft omgezet tot een prachtig eindresultaat. Ook dankzij de makkelijke, productieve samenwerking tussen Raymond en aannemer Huub Vos kijken we zeer tevreden terug op het gehele bouwproces.”

Viviënne & Niels
Bekijk project

“Raymond heeft ons goed geholpen. We hebben een kavel in de vorm van een pizzapunt. Hierdoor werden we belemmerd in de mogelijkheden. Hij heeft uiteindelijk een ontwerp gemaakt, waardoor we de wensen die we hadden toch mogelijk werden. We zijn ook erg enthousiast over de mooie details die hij in het ontwerp verwerkt heeft. Deze maken het huis net iets anders!”

Peter & Stefanie